Radioposusje
- 14.11.2022.

Od 25. do 28. ovog mjeseca na Malti se održava Europsko prvenstvo u taekwondou za kadete. Na njemu će u reprezentaciji od devet članova sudjelovati i dvoje Posušana, Lucija Miličević i David Milićević. Riječ je o dvojcu iz našeg Taekwondo kluba Poskok, koji su već dosad osvojili zapažene rezultate na domaćim i inozemnim natjecanjima. Stoga su visoka i očekivanja od predstojećeg događaja.

Ono su danas u pratnji trenera Petra Bobana bili na prijemu kod načelnika Ante Begića. Razgovarali su o dosadašnjim aktivnostima kluba, uvjetima rada te pripremama za Europsko prvenstvo koje uz mukotrpan rad iziskuju i značajna materijalna sredstva. Stoga kao i do sada, Općina Posušje pobrinula se da potpora na ovako važnim natjecanjima ne izostane.

Načelnik Begić, uputio je gostima riječi podrške i zahvale za dosadašnji rad kojim s ostalim sportskim klubovima u pozitivnom svjetlu promoviraju naše Posušje.

Kao simboličan dar, na kraju susreta uručio im je monografiju hercegbosanskog sporta naziva Na Olimpu Herceg-Bosne, u kojoj je obuhvaćen rad velikog broja sportskih kolektiva, pa tako i onih iz Posušja, koji djeluju na području Hercegovine. Gosti su pak načelniku uručili dres Taekwondo kluba Posušje.

Želimo im sportsku sreću i uspjeh na Malti, priopćeno je na stranici ureda načelnika Općine Posušje.

Radioposusje.ba