Radioposusje
- 04.09.2020.

Redovna nastava u školskoj godini 2020./2021. počinje u ponedjeljak 7. rujna. Nastava u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića Posušje organizirana je u dvije smjene.

U prvu smjenu obvezni su doći 3., 5., 7., 9. razredi. U skladu s  epidemiološkim mjerama te uputama nadležnog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, svi razredi će biti podijeljeni u dvije skupine. Prva skupina svakog odjela 3., 5., 7., 9. razreda će doći u 7:30 sati, a druga skupina ovih razreda će doći u 7:45 sati. Svi odjeli će prethodno od učitelja i razrednika dobiti informacije u koju skupinu pripadaju.

Učenici 1. razreda trebaju doći u Gradsku športsku dvoranu Posušje u 8 sati.

Učenici 6. razreda trebaju doći u malu športsku dvoranu u 8:30 sati.

U drugu smjenu obvezni su doći 2., 4., 8. razredi. Također, u skladu s epidemiološkim mjerama te uputama nadležnog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, svi razredi će biti podijeljeni u dvije skupine. Prva skupina s 2., 4., 8 razreda će doći u 8:30 sati, a druga skupina gore navedenih razreda će doći u 8:45 sati. Svi odjeli će prethodno od učitelja i razrednika dobiti informacije u koju skupinu pripadaju.

Učenici u odjelu djece s posebnim potrebama trebaju doći u 9 sati.

Područne škole OŠ Ivana Mažuranića

Nastava u područnim školama Vinjani, Batin i Čitluk kreće također 7. rujna s početkom u 8 sati.

U područnoj školi Čitluk učenici trećeg i petog razreda trebaju doći u 8 sati, a učenici prvog, drugog i četvrtog razreda trebaju doći u 9 sati.

Sveta misa za sve djelatnike, učenike i njihove roditelje služit će se u 10 sati u mjesnoj crkvi u Posušju te u Vinjanima za učenike područne škole Vinjani. Našim učenicima i učiteljima želimo sretan i uspješan početak nove školske godine, priopćeno je iz OŠ Ivana Mažuranića.

Radioposusje.ba

Najnovije vijesti