Radioposusje
- 20.10.2021.

Danas se u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi igrao zaostali susret 4. kola između Rijeke i Lokomotive a slavila je gostujuća ekipa Lokomotiva rezultatom 2:1.

U redovima Lokomotive standardno dobro na poziciji lijevog beka igra Posušanin Ivan Miličević a tako je bilo i danas. Miličević je u 16’ minuti susreta spektakularno zabio za 1:0, lopta koja je trebala biti ubačaj s distance završila je u suprotnoj maloj mrežici ne obranjiva za golmana Rijeke još jednog Posušanina i Ivanovog srednjoškolskog kolege iz razreda Martina Zlomislića koji je također u posljednje vrijeme postao standardan na vratima Rijeke.

Miličević je prošlo kolo upisao 2 asistencije a sada postigao pogodak te njegova statistika izgleda sjajno, u njoj piše 12 nastupa, 2 gola i 4 asistencije te nije pretjerano reći da je trenutno najbolji lijevi bek lige.

Nakon tog gola Lokomotiva je otišla na 2:0 golom Dabre u 58’ minuti dok je Rijeka ublažila poraz golom najboljeg strijelce lige Drmića u 82’ minuti.

Za vikend Miličevića i Zlomislića očekuje novi međusobni dvoboj u sklopu 13. kola, sada je domaćin Lokomotiva a vidjet ćemo tko će ovog puta biti uspješniji Posušanin.

Radioposusje.ba